Ο πρωταθλητής Flairtender της ΕΜΕ, Γ.Καπώνης στον τελικό του “Ελλάδα έχεις ταλέντο”

Ο πρωταθλητής flairtender της ΕΜΕ για το 2009, Γιώργος Καπώνης συμμετέχει στην εκπομπή “Ελλάδα έχεις ταλέντο” και με επιτυχία έχει περάσει τον προκριματικό αλλά και ημιτελικό γύρο.
Την παρασκευή 3 Ιουλίου 2009 στις 21:00 θα δώσει την μάχη για την πρώτη θέση στον τελικό με μία μοναδική live τηλεοπτική εμφάνιση.

Παρακολουθήστε στις 3/7 την εκπομπή στον Antenna και ψηφίστε ΚΑΠΩΝΗ!! στέλνοντας T8 στο 54991.

Η παρουσία του και μόνο στην εκπομπή αποτελεί μία μοναδική ευκαιρία για τον ίδιο αλλά και για το ελληνικό flair bartending που αναδεικνύεται με τον καλύτερο τρόπο.
Θα μπορούσαμε να πούμε επίσης ότι είναι και μία πρόβα generale για τον Γιώργο καθώς την περίοδο αυτή προετοιμάζεται για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Cocktail & Flairtending της ΙΒΑ τον Αύγουστο στο Βερολίνο. Εκεί θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα και την Ένωση Μπάρμεν Ελλάδος με μία ακόμη εντυπωσιακή εμφάνιση.

kapone_talento_2

 

Όλοι εμείς στην ΕΜΕ, στηρίζουμε τον Γιώργο Καπώνη… Ψηφίζουμε με τηλεφώνημα ή sms την ημέρα της εκπομπής ενώ για τους πιο δραστήριους… θα υπάρχει η δυνατότητα να παρευρεθούν στην ζωντανή εκπομπή στο Studio Καππα στα Σπάτα.
Η συνάντηση μας θα είναι στις 17:30 καθώς στις 18:00 θα ανοίξουν οι πόρτες για την είσοδο στις θέσεις των θεατών της εκπομπής.

map_kappa

 

 

Καλή επιτυχία στον Γιώργο!!!

Οι μπαρτέντερς της Έλλάδας είναι μαζί σου!!

Dimitrios Zappas

President of HBA