Έτος- |
Νικητής |
Cocktail |
2013 |
Παναγιώτης Γκοβάτσος |
|
2012 |
Παναγιώτης Γιοβάνης |
|
2011 |
Νικόλαος Μπαρμπάκης |
“Sweet Memories”
4cl Ketel One Vodka
2cl Skinos Mastiha Spirit
5cl B-ravi πουρέ ροδάκινο
4,5cl Tropical fruits πουρέ φρούτα του πάθους
1,5cl Da Vinci Σιρόπι πορτοκάλι
1cl Funkin Σιρόπι γρεναδίνη |
2010 |
Ιωάννης Ζαχόπουλος |
“Unforgettable passion”
4cl Belvedere Vodka
2cl Gabriel Boudier liqueur de caramel
1cl Gabriel Boudier liqueur lychee
1cl Funkin σιρόπι φρούτο του πάθους
2cl Pago χυμός ανανά
2cl Funkin πουρέ από ρόδι
1cl Φρέσκος χυμός λάιμ |
2009 |
Αριστόδημος Δικαιουλάκος |
“Blue Dream”
3cl Vodka Ciroc
2cl Crème de cacao white Marie Brizard
1cl Triple Sec Marie Brizard
2cl Soda
0,5cl Blue Curacao Marie Brizard
0.5cl Grenadine Marie Brizard |
2008 |
Tέλης Παπαδόπουλος |
“Mangave”
4cl Vodka Artic
2cl Artic Peach
2cl Σιρόπι Agave
2cl φρέσκο χυμό λεμόνι
6cl χυμό μάνγκο |
2007 |
Μιχαήλ Πώχος |
“Golden dam”
2cl Metaxa 5*
2cl Vodka Finlandia mango
1,5cl Rose syrup Fabbri
1,5cl Χυμός λάϊμ φρέσκος |
2006 |
Χρήστος Φραγκοτσινός |
“Αμαρίγιο κουμπάνο”
4cl Rum Havana club black 7yrs
2cl lemonchello
1cl Cointreau
1cl Vanilla Barista
10cl Χυμός ανανά |
2005 |
Ιωάννης Ορφανός |
“Porfirio Rumbirosa”
4cl Metaxa 5*ετών
1cl Melocoton Marie Brizard
5cl Χυμός Cranberry
2cl Χυμός λάϊμ φρέσκος
3cl Σιρόπι ζάχαρης
¼ τεμ.Πράσινο Μήλο
1 τεμ.Φράουλα |
2004 |
Μιχαήλ Πώχος |
“The absolute cocktail”
2cl Vodka absolut
2cl Grand marnier rouge
1,5cl Drambuie cream
1,5 Batida de coco liqueur |
2003 |
Σπύρος Βλάχος |
“Φαίαξ”
1cl Kum kouat liqueur
1cl Peach Heering liqueur
0,5cl Campari bitter
4cl Champagne Moet et Chandon |
2002 |
Βασίλειος Μπάλλας |
“The hapinness of parrot”
3cl Cachaca
3cl Passoa liqueur
1cl Red orange liqueur Bols
1,5cl Orange syrup
9cl Χυμός Πορτοκάλι -καρότο |
2001 |
Βασίλειος Μπάλλας |
“Pollen”
2cl Gin Bombay
2cl Pisang Ambon liqueur
2cl Melon liqueur Midori
1cl Caramel syrup
1,5cl Κρέμα γάλακτος |
2000 |
Μενέλαος Γεωργίου |
“Ναυσικά”
2cl Rum white
2cl Red orange liqueur Bols
2cl Vermouth Dry Martini
1,5cl Χυμός κόκκινο γκρέιπφρουτ φρέσκο
0,5cl Champagne brut |
1999 |
Βασίλειος Κουκιάς |
“Spirito Angelico”
5cl. Rum Havana club silver
2cl. Pisang ambon liqueur
2cl. Midori melon liqueur
1cl. Bleu curacao eoliki
9cl. Χυμός λεμόνι (concentrated) 10cl |
1998 |
Tέλης Παπαδόπουλος |
“Κάρμεν”
2cl Vodka
2cl Crème de cacao liqueur
2cl Strawberry liqueur
1cl Κρέμα γάλακτος |
1997 |
Ευθύμιος Γιορντάμης |
“Double S”
4,5cl Gin Beefeater
1cl Melon liqueur Midori
1cl Vermouth Martini Bianco
0,5cl Amaretto liqueur |
1996 |
Κωνσταντίνος Στεφανακίδης |
“Ελιξίριο”
3cl Rum Havana Club silver
1cl Crème de banane liqueur Eoliki
1cl Passoa liqueur
2cl Χυμός ανανά |
1995 |
Εμμανουήλ Κατσίκης |
“Wild forest”
2,5cl Vodka
1,5cl Peach schnapps Archers
0,5cl Blue Curacao liqueur
3cl Χυμόςροδάκινο |
1993 |
Γεώργιος Βόττας |
“Kribi”
1cl Gin Bombay
4cl Kiwi syrup Bols
2cl Malibu liqueur
13cl Χυμός πορτοκάλι |