Μουσικό Rendez-Vous με το Νίκο Αλιάγα & το METAXA!

Το ΜΕΤΑΧΑ, το διασημότερο ελληνικό ποτό, στα πλαίσια της ήδη εξαιρετικής συνεργασίας του με το Νίκο Αλιάγα, υποστηρίζει το δημοφιλή παρουσιαστή και δημοσιογράφο στο νέο του, μουσικό αυτή τη φορά, εγχείρημα.

Με τη δημιουργικότητα και το πάθος ενός άνδρα που «ξέρει ποιος είναι», ο πολυσύνθετος και ταλαντούχος Νίκος Αλιάγας μας προσκαλεί αυτή τη φορά σε ένα μελωδικό ταξίδι, μέσα από ένα πολυσυλλεκτικό δίσκο με τίτλο «Rendez – Vous». Έλληνες και ξένοι καλλιτέχνες, αγαπημένοι φίλοι του Νίκου, τον πλαισιώνουν σε μια σειρά από μοναδικά ντουέτα, διασκευές αγαπημένων τραγουδιών – όλα επιλογές του ίδιου. Ανάμεσά τους, ο Paul Anka στην ερμηνεία του κλασικού My Way, ο Adam Cohen σε ένα πασίγνωστο τραγούδι του πατέρα του Leonard με έντονο ελληνικό χρώμα, η Αλγερινή Souad Massi, ο Χρήστος Δάντης σε ένα τραγούδι του Johny Hallyday, η Τζώρτζια των Μπλε, ο Αντώνης Ρέμος τραγουδώντας αγγλικά το Ain’t No Sunshine, ο Νίκος Βουρλιώτης (NIVO), η διάσημη Γαλλίδα Liane Foly και η Έλενα Παπαρίζου.

Με σκοπό την αποκλειστική παρουσίαση του νέου CD, ο Νίκος Αλιάγας πραγματοποίησε, στις 15 Οκτωβρίου 2008, μία μοναδική συναυλία. 3.000 τυχεροί φίλοι της μουσικής και πολλοί επώνυμοι, ανάμεσά τους και μέλη της ΕΜΕ, κατέκλυσαν το «Αθηνών Αρένα» για να απολαύσουν το Νίκο Αλιάγα και τους special guest stars – Έλληνες και ξένους καλλιτέχνες που βρέθηκαν στη χώρα μας ειδικά για τη συναυλία – in concert… Το απολαυστικό METAXA & tonic σφράγισε με την γεύση του την επιτυχία της βραδιάς, αποκορύφωμα της οποίας ήταν η απονομή του χρυσού δίσκου στο Νίκο Αλιάγα από την Sony BMG. Διοργανωτής της συναυλίας ήταν ο τηλεοπτικός σταθμός Alpha.

Dimitrios Zappas

President of HBA