Η ΕΜΕ στηρίζει τα ελληνικά προϊόντα. Agro Quality Festival, 29/4-2/5, Τεχνόπολις, Γκάζι

Η ένωση μπάρμεν στηρίζει τα ελληνικά προϊόντα και σας καλεί σ ένα ταξίδι ελληνικών γεύσεων. 29/4-2/5 θα είμαστε με περίπτερο στην έκθεση στο Γκάζι για να προσφέρουμε ελληνικά κοκτέιλ στο κοινό και να ενημερώσουμε για το ανερχόμενο πλέον επάγγελμα του μπαρτέντερ.

Εκ μέρους της ΕΜΕ… ΕΝΑ μεγάλο “ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ” στους μπαρτέντερς Αποστόλη Μπαλαμάτσια, Γιάννη Ορφανό, Νίκο Μπαρμπάκη, Μενέλαο Γεωργίου, Κικη Παπαδοπουλου και τον sommelier Ανδρέα Γιαννόπουλο που εκπροσώπησαν άξια την ΕΜΕ στην έκθεση Agro Quality στην Τεχνόπολη, Γκάζι, 29/4-2/5/2010
Τα πρωτότυπα κοκτέιλ με ελληνικά προϊόντα που παρασκεύασαν, πήραν “άριστα” απ όλους!
Ραντεβού για το 2011 με περισσότερες δραστηριότητες.

29/04- 02/05/10 «ΤΕΧΝΟΠΟΛΙΣ» ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ (ΠΕΙΡΑΙΩΣ 100, ΓΚΑΖΙ)

Αυτή την Πρωτομαγιά, η ελληνική ύπαιθρος έρχεται στο κέντρο της Αθήνας. Ελάτε να την υποδεχτούμε στις 29 Απριλίου στην «Τεχνόπολις» του Δήμου Αθηναίων (Πειραιώς 100, Γκάζι), με ένα διαδραστικό πολυθέαμα γαστρονομίας. Ελάτε να ταξιδέψουμε στο Αγροτικό Χωριό, να γνωρίσουμε και να βαθμολογήσουμε τα αγνά ποιοτικά προϊόντα, να γευτούμε μοναδικές συνταγές, να παρακολουθήσουμε τα πιο extreme bartender shows και να διασκεδάσουμε με τις μουσικοχορευτικές παραστάσεις.

Το “Agro Quality Festival” θα πραγματοποιηθεί στην «Τεχνόπολις» του Δήμου Αθηναίων (Πειραιώς 100, Γκάζι), σε έναν από τους πλέον ενδεδειγμένους πολυχώρους εκδηλώσεων και πολιτισμού της Αθήνας.

Οι φίλοι της γεύσης θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τα ελληνικά προϊόντα και να γευτούν μοναδικές συνταγές, βασισμένες στη Μεσογειακή Διατροφή.

Σας περιμένουμε…

http://www.agroqualityfestival.gr

prosklisi_agroquality

Dimitrios Zappas

President of HBA