Διαγωνισμός Stella Artois Greek Draught Master 2009

Μέσα σε μία πολύ θερμή ατμόσφαιρα την Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2009 πραγματοποιήθηκε ο 8ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός Draught μπύρας από την Ελληνική Ζυθοποιία Αταλάντης και την ΕΜΕ. Greek Draught Master 2009αναδείχθηκε άξια η Ιωάννα Κώτση από τα όμορφα Ιωάννινα.

Μέσα σε μια θερμή ατμόσφαιρα στην μπυραρία ΖΥΘΟΣ στο Χαλάνδρι πραγματοποιήθηκε ο 8ος πανελλήνιος διαγωνισμός μπύρας Greek Draught Master της Stella Artois της Ελληνικής Ζυθοποιίας Αταλάντης, υπό την αιγίδα της Ένωσης Μπάρμεν Ελλάδος.
Στον διαγωνισμό έλαβαν μέρος μπαρτέντερς απ’όλη την Ελλάδα και παρακολούθησαν φίλοι της ΕΜΕ και της ΕΖΑ καθώς και καλεσμένοι του καταστήματος.

Νικήτρια αναδείχθηκε η Ιωάννα Κώτση από τα Ιωάννινα η οποία θα εκπροσωπήσει την χώρα στον παγκόσμιο διαγωνισμό στις 29 Οκτωβρίου  2009 στο διεθνές τουρνουά World Draught Master στην Νέα Υόρκη.
Της ευχόμαστε ολόψυχα καλή επιτυχία.

gdm_winner11

 

Οι νικητές του διαγωνισμού είναι οι:
1η ΚΩΤΣΗ ΙΩΑΝΝΑ (Ιωάννινα)
2ος ΜΑΝΩΛΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ (Αθήνα)
3ος ΣΠΥΡΕΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ (Λουτράκι)

Θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους διαγωνιζόμενους!!

 

Δημοσιεύσεις:

http://www.beer.gr/index.php/contact

http://www.restaurant.com.gr/PressCenter/Articles/1937.aspx

draught_master2

 

Η Ελληνική Ζυθοποιία Αταλάντης και η Ένωση Μπάρμεν Ελλάδος σας προσκαλούν στον πανελλήνιο διαγωνισμό τεχνικής σερβιρίσματος μπίρας «Greek Draught Master 2009», που θα διεξαχθεί την Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2009, στο κατάστημα ΖΥΘΟΣ στο Χαλάνδρι, στις 13:30 μ.μ.

Ο διαγωνισμός υλοποιείται υπό την αιγίδα της Ένωσης Μπάρμεν Ελλάδος και όπως η ιστορία έχει δείξει από τις προηγούμενες διοργανώσεις, τα μέλη της ΕΜΕ διαπρέπουν στις πρώτες θέσεις.

Σας προσκαλούμε να συμμετάσχετε στον μοναδικό διαγωνισμό Βέλγικης μπύρας στην χώρα και να παρακολουθήσετε από κοντά τις προσπάθειες των συναδέλφων μας. (Αναλυτικές πληροφορίες στα παρακάτω τηλέφωνα και συνδέσμους).

Στον διαγωνισμό θα μετέχουν μπαρτέντερς από όλη την Ελλάδα οι οποίοι καλούνται να σερβίρουν την premium μπύρα Stella Artois και την μοναστηριακή μπύρα Leffe blonde από βαρέλι καθώς και την Leffe Radieuse από φιάλη.

Ο νικητής θα ανακηρυχθεί “Greek Draught Master 2009” και θα εκπροσωπήσει την χώρα μας στον παγκόσμιο τελικό “ World Draught Master ” στη Νέα Υόρκη στις 29 Οκτωβρίου 2009. Στον διαγωνισμό αυτό οι εθνικοί πρωταθλητές από είκοσι και πλέον χώρες καλούνται να επιδείξουν την δεξιοτεχνία, τη φινέτσα και τον επαγγελματισμό τους στο σερβίρισμα μπύρας από βαρέλι, αλλά και από φιάλη.

Σε περίπτωση διευκρίνησης οργανωτικών θεμάτων και δηλώσεων συμμετοχής παρακαλούμε να επικοινωνήσετε με τον κύριο Χρήστο Πελέκη (210-6898535) marketing@eza-beers.gr    www.eza.gr

Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

 

Κατεβάστε (download) τα έντυπα του διαγωνισμού

 

Προκήρυξη διαγωνισμού (κανονισμοί)

pdf greek_draught_master__2009__2_ 176.07 Kb

Αίτηση συμμετοχής

pdf greek_draught_master_registration_formgr 73.89 Kb

Πρόσκληση

pdf invitation_greekdraughtmaster2009 76.35 Kb

winner_2008

 

Ο περσινός Greek Draught Master 2008, Κωνσταντίνος Φλούδας από τα Ιωάννινα.

Dimitrios Zappas

President of HBA