Διαγωνισμός Flocafé Bartender 2010.

Στις 17 Δεκεμβρίου 2010 πραγματοποιήθηκε ο τελικός του Διαγωνισμού “Flocafé Bartender 2010” για τους εργαζόμενους της Flocafe με την χορηγία της Diageo. Στον διαγωνισμό παρευρέθηκαν φίλοι και συνάδελφοι μπαρτέντερς ενώ τεχνικοί κριτές ήταν ο υπεύθυνος του προγράμματος Δημήτρης Ζάππας, ο πρόεδρος της ΕΜΕ, Κωνσταντίνος Στεφανακίδης και ο Διευθυντής της εταιρίας Γιάννης Τέντες.

Οι 6 φιναλίστ διαγωνίστηκαν στην παρασκευή μιας πρωτότυπης συνταγής και στην σκηνική παρουσίαση με ερασιτεχνικές κινήσεις flairtending. Νικητής αναδείχθηκε ο πατρινός Νίκος Αρβανίτης με δεύτερο τον Δημήτρη Πετράκη και τρίτo τoν Παρμενίων Κουρδούκλα.

Ο διαγωνισμός διήρκεσε 3 μήνες και έλαβαν μέρος 200 εργαζόμενοι της εταιρίας Flocafe από όλη την Ελλάδα.  Περιελάμβανε στο πρώτο κύκλο σεμινάριο 6 ωρών που πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του ΙΕΚ ΔΟΜΗ με εκπαιδευτή και υπεύθυνο ύλης τον κύρ. Δημήτρη Ζάππα, στο δεύτερο κύκλο συμμετείχαν οι 30 Καλύτεροι και παρακολούθησαν σεμινάριο 30 ωρών, όπου και έγιναν και τα ημιτελικά.

Dimitrios Zappas

President of HBA