20ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα cocktail

20ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα cocktail – 6 – 9 Φεβρουαρίου 2015 METROPOLITAN EXPO – 10η HORECA
10th-horeca-2015_350_80
Yπό την αιγίδα της Ένωσης Μπάρμεν Ελλάδας (ΕΜΕ) θα πραγματοποιηθεί το τρίτο beer & spirits show, με τη συμμετοχή των πιο καταξιωμένων bartenders και beer bartenders, σε εγχώριο και διεθνές επίπεδο. Οι φετινές εκδηλώσεις της EME, θα επικεντρώνονται στα αλκοολούχα και τη μπίρα, περιλαμβάνοντας ενδιαφέροντες διαγωνισμούς, θεωρητικές εισηγήσεις και πρακτικές επιδείξεις από σημαντικές προσωπικότητες της Ελλάδας και του εξωτερικού.
horeca-beer-&-spirits-show_314_113

Στο 20 Πανελλήνιο Πρωτάθλημα cocktail που θα διοργανωθεί στην 10η  HO.RE.CA,   6-9 Φεβρουαρίου 2015 στο Metropolitan Expo στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος, θα διεξαχθούν οι διαγωνισμοί:

5ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός Non alcoholic Cocktail

3ος Πανελλήνιος διαγωνισμός Ελληνικού Cocktail

20ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός Classic Cocktail

11ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός Flairtending 2015

draught_beer_2015

Διαβάστε τους κανόνες των διαγωνισμών, πατώντας στον ανάλογο διαγωνισμό, διαβάστε εδώ τα προιόντα των χορηγών που συμμετέχουν στους διαγωνισμούς.

 

Όλες οι συνταγές των συμμετεχόντων θα αξιολογηθούν από την Οργανωτική Επιτροπή της ΕΜΕ με βάση τη σύνθεσή τους πριν τον διαγωνισμό. Οι συνταγές που δεν θα πληρούν τις προδιαγραφές της παρούσας προκήρυξης θα ακυρώνονται αυτομάτως από την διαδικασία. Οι τελικοί συμμετέχοντες θα ανακοινωθούν στον ιστοχώρο και στο Facebook group της ΕΜΕ.

 

H0RECA2014B

Dimitrios Zappas

President of HBA