Σεμινάριο “Most Popular Drinks” στην Καλαμάτα

Η Ένωση Μπάρμεν Ελλάδος, διοργάνωσε με επιτυχία εκπαιδευτικό σεμινάριο Bartending για τα μέλη και φίλους μπαρτέντερ στην Καλαμάτα τον Μάρτιο 2009.

Η μακρόχρονη διεθνής εμπειρία της ΕΜΕ και τον στελεχών της στην διοργάνωση bartending events διασφαλίζει με βεβαιότητα την εγκυρότητα της εκδήλωσης.
Το σεμινάριο είχε τίτλο «The most popular cocktails» και αφορά την παρουσίαση τεχνικών παρασκευής κοκτέιλ με βάση τα διεθνή πρότυπα και την επίδειξη των πιο δημοφιλών κοκτέιλ διεθνώς στο bartending.

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα είναι προσαρμοσμένο στα πρότυπα της ΙΒΑ και θα είναι διάρκειας τεσσάρων εκπαιδευτικών ωρών. Την παρουσίαση θα πραγματοποιήσουν πιστοποιημένοι εκπαιδευτές της ΕΜΕ. Στο τέλος του προγράμματος δόθηκε βεβαίωση παρακολούθησης από το συμβούλιο της Ένωσης Μπάρμεν Ελλάδος.
Η παρουσίαση πραγματοποιήθηκε στο Camelot Bar στην Καλαμάτα στις 16 Μαρτίου 2009 και ώρα 13:00 με εισηγητές τον αντιπρόεδρο ΕΜΕ κ.Γεωργίου και επίτιμο πρόεδρο κ.Κυπραίο. Το κόστος συμμετοχής ήταν 50 ευρώ ενώ δικαίωμα δωρεάν συμμετοχής είχαν όλα τα ταμειακά ενήμερα ή νέα μέλη της ΕΜΕ.

Το σεμινάριο παρακολούθησαν με ενδιαφέρον 25 μπαρτέντερς της περιοχής και έμειναν σε όλους οι καλύτερες εντυπώσεις. Εντύπωση προκαλεί επίσης ότι το γεγονός καλύφθηκε από τον τοπικό τύπο και τον τηλεοπτικό σταθμό Ηλέκτρα. Ο συντονισμός του σεμιναρίου έγινε από τον αντιπρόσωπο της ΕΜΕ στην νότια πελοπόνησσο, κ.Νικολακέα.

kalamata_2

 

Για δηλώσεις συμμετοχής (έως 3/3/2008) απευθυνθείτε στον κ.Νικολακέα, εκπρόσωπο της ΕΜΕ στην Καλαμάτα, τηλ. 6972114929 email: nik.mani67@yahoo.com

cocktails1

Dimitrios Zappas

President of HBA