10ος Διαγωνισμός Young Bartenders 2018

10ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός Young Bartenders 2018

Η Ένωση Μπάρμεν Ελλάδος (ΕΜΕ) με την υποστήριξη του I.Ι.Ε.Κ. ΕΥΡΩΠΡΟΟΔΟΣ, ανακοινώνει τη διεξαγωγή του 10ου Πανελλήνιου Διαγωνισμού Young Bartenders την 4η Δεκεμβρίου 2018, στο Club Hotel Casino Loutraki, και προσκαλεί όλους τους νέους και νέες bartenders της χώρας να συμμετάσχουν.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν bartenders από ολόκληρη την Ελλάδα, ηλικίας από 18-26 χρόνων (ημερ. γέννησης από 04-12-1992 έως 04-12-2000) πού εργάζονται σε μπαρ είτε είναι σπουδαστές ή απόφοιτοι τουριστικών σχολών με εκπαίδευση στο μπαρ. Ο διαγωνισμός πραγματοποιείται για την ανάδειξη των καλύτερων νέων bartenders στην Ελλάδα και συγκεντρώνει κάθε χρόνο τη νέα και πολύ δυναμική γενιά επαγγελματιών που στελεχώνουν την αγορά.

Οι διαγωνιζόμενοι θα αξιολογηθούν γευστικά και τεχνικά σε μία πρωτότυπη συνταγή με βάση τα προϊόντα των χορηγών. Τις ικανότητες, δεξιότητες, γνώσεις παρασκευής και παρουσίασης κοκτέιλ και τεχνικής κατάρτισης των διαγωνιζομένων θα κρίνει, σύμφωνα με τους κανόνες της ΕΜΕ, εξειδικευμένη κριτική επιτροπή η οποία απαρτίζεται από το Δ.Σ της Ένωσης καθώς και έμπειρους γευσιγνώστες, sommelier, δημοσιογράφους γαστρονομίας, managers και bartenders .

Οι νικητές του διαγωνισμού θα λάβουν σαν δώρα σεμινάρια που θα αφορούν το επάγγελμα μας, σε αναγνωρισμένες σχολές από την ΕΜΕ, και άλλα προϊοντικά δώρα.
H είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.

Πληροφορίες: Όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν θα πρέπει να καταχωρήσουν τη συνταγή τους ηλεκτρονικά: υποβολή συνταγής (http://goo.gl/g5Lgmo) και να στείλουν φωτογραφία της αστυνομική τους ταυτότητας, το αργότερο μέχρι την Πέμπτη 29/11/2018 στο email: board-member@hba-net.gr

Πληροφορίες σχετικά με τον διαγωνισμό: Αντρέας Κοντοστάνος (6947384121) και Δημήτριος Ζάππας (6945 193804)

Όλες οι συνταγές των συμμετεχόντων θα αξιολογηθούν από την Οργανωτική Επιτροπή της ΕΜΕ με βάση τη σύνθεσή τους και οι καλύτερες 12 θα περάσουν στον τελικό. Οι συνταγές που δεν πληρούν τις προδιαγραφές της παρούσας προκήρυξης θα ακυρώνονται αυτομάτως από την διαδικασία.
Οι τελικοί 12 συμμετέχοντες θα ανακοινωθούν στον ιστοχώρο και στο Facebook group της ΕΜΕ.

Η ΕΜΕ προσφέρει τη διανυκτέρευση των διαγωνιζομένων που θα έρθουν από την επαρχία.

Διαβάστε εδώ τη πλήρη προκήρυξη του διαγωνισμού.

Υποστηρικτής του διαγωνισμού είναι το I.Ι.Ε.Κ. ΕΥΡΩΠΡΟΟΔΟΣ 

και οι χορηγοί της ΕΜΕ