Ημερίδα- Ανοιχτή συζήτηση με λύσεις για την οικονομική κρίση από το ΣΕΓΕΣ

Το Σωματείο Επαγγελματιών Γαστρονομίας Εστίασης και Συμποσίου (ΣΕΓΕΣ) του Νομού Κορινθίας, επίσημος υποστηρικτής της ΕΜΕ, διοργανώνει στις 9/6/2010 ημέρα Τετάρτη  και ώρα 20:00 το απόγευμα στο ΚΤΗΜΑ ΠΙΕΤΡΗΣ στον ΙΣΘΜΟ, συνάντηση  με αντικείμενο συζήτησης  “Λύσεις για  άμεση αντιμετώπιση των επιπτώσεων από την κρίση” στις επιχειρήσεις του κλάδου, της ευρύτερης περιοχής του νομού Κορινθίας. Την ΕΜΕ θα εκπροσωπήσει ο πρόεδρος κ.Στεφανακίδης. ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ

Σε μία εξαιρετικά κρίσιμη περίσταση τόσο σε οικονομικό όσο και σε κοινωνικό επίπεδο, προσκαλούμε όλους τους εμπλεκόμενους του κλάδου σε συνάντηση, προτείνοντας παράλληλα ξεκάθαρες λύσεις στους επιχειρηματίες της εστίασης αλλά και σε κάθε ενδιαφερόμενο ξεχωριστά.
Τη συζήτηση θα τιμήσουν με την παρουσία τους Ακαδημαϊκοί και  ειδικοί του χώρου, αναλύοντας μας τρόπους άμυνας στην  τρέχουσα κακή οικονομική κατάσταση όπως αυτή παρουσιάζετε στον κλάδο μας, ενώ  παράλληλα θα μας αναδείξουν τρόπους επίθεσης με ευκαιρίες που παρουσιάζονται, εν μέσω οικονομικής κρίσης.
Στο περιθώριο της συνάντησης θα λειτουργήσει ΜΙΝΙ ΕΚΘΕΣΗ προϊόντων και υπηρεσιών, υπό την Αιγίδα του Δικτύου Μαζικών Αγορών (Δ.Ε,Μ.Α. Α.Ε.) που έχει δημιουργήσει ο κλάδος,  παρουσιάζοντας συμφέρουσες και αποτελεσματικές λύσεις που αφορούν κάθε επαγγελματία.

Dimitrios Zappas

President of HBA