9ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός Young Bartenders 2017

Η Ένωση Μπάρμεν Ελλάδος (ΕΜΕ) ανακοινώνει τη διεξαγωγή του 9ου Πανελλήνιου Διαγωνισμού Young Bartenders την 28η Σεμπτεβρίου 2017, από τις 17.00 ως τις 20:00 στις εγκαταστάσεις της Κερκυραϊκής Μικροζυθοποιίας στον Αρίλλα Κέρκυρας, με Μέγα Χορηγό την CORFU BEER, κατά τη διάρκεια του Corfu Beer Festival και προσκαλεί όλους τους νέους και νέες bartenders  της χώρας να συμμετάσχουν.

 

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν bartenders από ολόκληρη την Ελλάδα, ηλικίας από 18-26 χρόνων (ημερ. γέννησης από 28-09-1991 έως 28-09-1999) πού εργάζονται σε μπαρ είτε είναι σπουδαστές ή απόφοιτοι τουριστικών σχολών με εκπαίδευση στο μπαρ. Ο διαγωνισμός πραγματοποιείται για την ανάδειξη των καλύτερων νέων bartenders στην Ελλάδα και συγκεντρώνει κάθε χρόνο τη νέα και πολύ δυναμική γενιά επαγγελματιών που στελεχώνουν την αγορά.

 

Οι διαγωνιζόμενοι θα αξιολογηθούν γευστικά και τεχνικά σε μία πρωτότυπη συνταγή με βάση τα προϊόντα των χορηγών. Τις ικανότητες, δεξιότητες, γνώσεις παρασκευής και παρουσίασης κοκτέιλ και τεχνικής κατάρτισης των διαγωνιζομένων θα κρίνει, σύμφωνα με τους κανόνες της ΕΜΕ, εξειδικευμένη κριτική επιτροπή η οποία απαρτίζεται από το Δ.Σ της Ένωσης καθώς και έμπειρους γευσιγνώστες, sommelier, δημοσιογράφους γαστρονομίας, managers και bartenders .

 

Οι νικητές του διαγωνισμού θα λάβουν σαν δώρα σεμινάρια που θα αφορούν το επάγγελμα μας,  σε αναγνωρισμένες σχολές από την ΕΜΕ, και άλλα προϊοντικά δώρα.

H είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.

 

Πληροφορίες:  Όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν θα πρέπει να καταχωρήσουν  τη συνταγή τους ηλεκτρονικά:  υποβολή συνταγής (http://goo.gl/5brjJs)  και να στείλουν φωτογραφία της  αστυνομική τους ταυτότητας, το αργότερο μέχρι την Πέμπτη 21/09/2017  στο  email: young2017@hba-net.gr

 

Πληροφορίες σχετικά με τον διαγωνισμό: Αντρέας Κοντοστάνος (6947384121) και Δημήτριος Ζάππας (6945 193804)

Όλη η προκύρηξη του διαγωνισμού εδώ

Dimitrios Zappas

President of HBA