Παράταση και αναβολή για την ανάδειξη Διοικητικού συμβουλίου και Ελεγκτικής Επιτροπής.

Η εφορευτική επιτροπή σε συνεργασία με το διοικητικό συμβούλιο της ΕΜΕ αποφάσισε να ΠΑΡΑΤΑΘΟΥΝ ΜΈΧΡΙ ΝΕΩΤΈΡΑΣ οι διαδικασίες για την ανάδειξη Διοικητικού συμβουλίου και Ελεγκτικής Επιτροπής που είχαν οριστεί να γίνουν την Τρίτη 7 Απριλίου.

Παρακολουθώντας τις εξελίξεις σχετικά με την επιδημία covid-19 και σε συνάρτηση με τις ανακοινώσεις της κυβέρνησης, θα αποφασιστεί νέα ημερομηνία για τη διεξαγωγή αρχαιρεσιών.

Για οποιαδήποτε πληροφορία και διευκρινήσεις μπορείτε να επικοινωνείτε με την εφορευτική επιτροπή στο efep@hba-net.gr

Υπενθυμίζουμε ότι τα μέλη που θέλουν να ψηφίσουν με τη διαδικασία επιστολικής ψήφου, θα πρέπει να έχουν τακτοποιήσει τις εισφορές τους και πρέπει να ενημερώσουν την εφορευτική επιτροπή στην ακόλουθη λίστα https://forms.gle/EoYvyi3GdHdqiuFT7, για να τους σταλεί φάκελος και ψηφοδέλτιο το οποίο θα στείλει με συστημένη επιστολή στη ταχυδρομική θυρίδα που θα του υποδειχθεί. Τελευταία ημερομηνία παραλαβής επιστολών θα ανακοινωθεί εκ νέου.

Επίσης ενημερώνουμε τα μέλη μας ότι για την ενημέρωση των στοιχείων τους και τυχόν αλλαγές, μπορούν να επισκέπτονται τη φόρμα https://forms.gle/SiRiiyvVv6X29fbaA

 

Dimitrios Zappas

President of HBA