Οι διαγωνισμοί μας

Αγαπητοί συνάδελφοι, ένα μήνα περίπου από την ανάληψη των καθηκόντων του, το νέο διοικητικό συμβούλιο, θέλει να σας ενημερώσει για τη πορεία των εργασιών της ΕΜΕ.

            Α.   Η Ελληνική αποστολή για τη συμμετοχή μας στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της ΙΒΑ στο Chengdou της Κίνας, 4 με 8 Νοεμβρίου, είναι πανέτοιμη

Ο νικητής του διαγωνισμού Classic Cocktail Competition για το 2019 Ευάγγελος Πάκιος , με το cocktail Κυκεών θα μας εκπροσωπήσει στη κατηγορία bartenders choice.

O Παναγιώτης Εργάτης, θα λάβει μέρος στο διαγωνισμό Flairtnding με το cocktail Meditteranian cheese cake.

 

 

            Β.   Ο διαγωνισμός  Young bartenders 2019 – vol.11 θα διεξαχθεί στη Πάτρα, στις 25-26 Νοεμβρίου (ημέρες Δευτέρα και Τρίτη) στα πλαίσια της εκδήλωσης    W-EAT SPIRIT, στην κεντρική αίθουσα του πολυχώρου ROYAL (παλαιό Πτωχοκομείο).

Παράλληλα θα περιέχει, παρουσιάσεις, ημερίδες και master classes,  καθ’ όλη την διάρκεια του διημέρου.

Οι όροι του διαγωνισμού και οι υπόλοιπες λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν τις επόμενες ημέρες, γι αυτό να είστε συντονισμένοι.

 

            Γ.   Το ετήσιο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Cocktail με τέσσερεις θεματικούς διαγωνισμούς, θα διεξαχθεί και το 2020 στα πλαίσια της έκθεσης  HORECA 7 – 10   Φεβρουαρίου.

Το πρόγραμμα :

Οι προκριματικοί που θα πραγματοποιηθούν τον Ιανουάριο είναι:

Χανιά 21/1  Πάτρα 23/1  Θεσσαλονίκη 28/1 –  Αθήνα 30/1

 

Οι τελικοί θα διεξαχθούν στην Αθήνα, στο Metropolitan Expo:

Σαββάτο 8 Φεβ. –  8ος Διαγωνισμός Ελληνικού Cocktail

Κυριακή 9 Φεβ. –  25ος Διαγωνισμός Classic Cocktail

και 16oς Διαγωνισμός Flairtending

Δευτέρα 10 Φεβ. –  10ος Διαγωνισμός Non Alcoholic Cocktail

 

            Δ.   Το νέο συμβούλιο χρειάζεται τη βοήθεια των μελών για να ολοκληρωθούν οι εργασίες και οι εκδηλώσεις, που προγραμματίζει, να είστε σίγουροι ότι είναι πολλές. Οι επιτροπές μας είναι ανοικτές και περιμένουν να τις στελεχώσετε, όσοι θέλετε να βοηθήσετε το θεσμό της ΕΜΕ.  Δε χρειαζόμαστε μόνο τις γνώσεις σας, σαν bartenders, αλλά και σε ότι άλλο μπορείτε να προσφέρετε.

Γι αυτό θα θέλαμε να δηλώσετε συμμετοχή στο info@hba-net.gr αλλά και με προσωπική επαφή με τα μέλη του ΔΣ.

Dimitrios Zappas

President of HBA