Πρόγραμμα BeerLab 2016-17

Ανακοινώνεται το πλάνο για την σεζόν 2016-17, των προγραμμάτων και σεμιναρίων που θα πραγματοποιηθούν στο BeerLab. Την παρούσα σεζόν, προστίθεται ένα νέο πρόγραμμα το Restaurant Staff Training, το οποίο απευθύνεται σε όσους απασχολούνται ως σερβιτόροι σε μπυραρίες, εστιατόρια και μπαρ. Σκοπός του είναι να ενισχύσει τις γνώσεις και τις επιδεξιότητες για ακόμα καλύτερη επαγγελματική προσέγγιση και μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα. Περισσότερες πληροφορίες για κάθε πρόγραμμα και σεμινάριο θα βρείτε στην αντίστοιχη ενότητα.

Προγράμματα:

Σεμινάρια:

Μελλοντικά θα ανακοινωθούν και επιλεγμένες γευστικές δοκιμές (tastings) που θα διοργανωθούν από το BeerLab. Για πιο άμεση ενημέρωση εγγραφείτε στο newsletter μας.

Τα σεμινάρια μας στηρίζουν για μια ακόμη χρονιά σημαντικές εταιρείες του χώρου, ζυθοποιίες και μικροζυθοποιίες. Μπορείτε να βρείτε τους υποστηρικτές, σε κάθε πρόγραμμα και σεμινάριο.

Η εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα τροποποίησης του παραπάνω προγράμματος (ημέρες, ώρες κλπ)

Τα μέλη της ΕΜΕ έχουν έκπτωση 20% σε κάθε πρόγραμμα, με την επίδειξη της κάρτας μέλους τους. Η έκπτωση δεν συνδυάζεται με άλλες προσφορές της εταιρείας.

Dimitrios Zappas

President of HBA